21 Mart 2011 Pazartesi

yaratıcı çözümler

baş ağrısından kurtulmanın en güzel yolu başımızı 5 kere karamazov kardeşlere vurmaktır.
geçmedi ise 3-4 kere huzursuzluğun kitabı
2 de büyücü deneyin.
bayılacaksınız!!!!

5 yorum:

divadeiwob dedi ki...

ya da aynı anda sağlı sollu vurmak

kırmızı dedi ki...

tabi geliştirilebilir.
bu arada seni gördüğüme sevindim. büyücüyü okuyalı biraz zaman oldu. kitaptan iki bölüm bu ara aklımda cereyan yapıyor. ama bi karıştırmayla bulamadım. hatta biri acaba bu kitapta değil miydi ki diye düşünmeye bile başladım.

ilki nicholas'ın daha hiç şiir yazmamış bir şair olarak kendini tanıtması. bu sanki ilk tanıştıkları partide geçmişti ama o kısımları bir daha okudum bulamadım. ya okurken en baştan büyüye kapılıp ne aradığımı unutuyorum ya da uyduruyorum. belki de koca bir aptalım.

ikinci yer ise fırtınadan alıntıların olduğu bölüm. bu konuda derin araştırma yapmadım. ama kesin var. john folwes'taki bu fırtına hayranlığı sonsuz sanıyorum. çünkü koleksiyoncuya da ustalıkla kondurmuş.

bunu görücek misin yorumlarını takip ediyor musun bilmiyorum ama beni dinlediğin için teşekkürler. eğer gözlerini kapatıp evet görüyorum şu sayfadaydı diye bana bir büyü fısıldarsan da epey mutlu olurum.

divadeiwob dedi ki...

ilk sorduğundan pek emin değilim, conchis'le ilgili bir şeyler hatırlıyorum.
şiirle ilgili fransız teğmenin kadını'nda bir şeyler vardı. herkes şairdir ancak şairler kelimelerle şiir yazabilir gibi bir şey geçiyordu.

ikincisi için 33. bölümde bir tempest alıntısı olduğunu söyleyebilirim. eminim başka onlarca da vardır

kırmızı dedi ki...

aklımdaki cümle daha ziyade başarılı bir şair odluğunu söyleyip ama hiç şiir yazmamış olmakla ilgili. ama karıştırıyorumdur belki başka bir kitaptan.
evet epey atıfta bulunuluyor. teşekkür ederim.

divad dedi ki...

bir daha okurken dikkat ederim (pek uzak bir zaman olmaz), haber ederim o zaman.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...