3 Mayıs 2011 Salı

işsizliğin alıp başını gitmesi

Eşiniz kim? - %33

İçinizde tek eşliliğe temayül gösteren bir yan var. Ama henüz tam olarak harekete geçirilmemiş. Tek başınıza yapabileceğiniz bir işe de benzemiyor zaten. Kendinizi ihtimallerin çeşitliliğine bırakmışsınız şimdilik. O ihtimallerden biri, bütün diğerlerini bertaraf ettiğinde asıl maceranız başlayacak. Ama bugün için anlatılacak hikaye henüz o macerayla ilişkili bile sayılmaz. Eğer size tek başına yeten ve onunla olmayı bütün diğer ihtimallerden daha çok önemsediğiniz biriyle birlikteyseniz kendiliğinden tek eşli oluveriyorsunuz. Ama sizinle olmak emek istiyor. Çünkü diğer ihtimalleri görünmezleştirecek ateşin sürekli canlı tutulması gerekiyor. Bu konuda işbirliği yapmaya hazırsınız. Öte yandan tüm vaadler size vadeleri hatırlatıyor. Garanti belgesi doldurulmuşcasına yaşanan ilişkileri sevmiyorsunuz. Zorsunuz zor olmasına ama haksız olduğunuzu iddia edenler bir de kendilerine baksınlar…

Eşsizsiniz - %21

Hayatınıza birileri girip çıkıyor, çok da farkında olmuyorsunuz. Mutlaka bir eş isteyenlerden değilsiniz. Öyle icap ettiğinde ya da her iki taraf da razı olduğunda ilişki başlıyor. Taraflardan biri sıkıldığında ya da kanalı değiştirmek istediğinde bitiyor. Kimseye özel ve ihtimam gösterilmiş bir yer açmıyorsunuz hayatınızda. Sevmiyor değilsiniz insanları, hatta arada bir aşka benzer bir şeyler de hissediyorsunuz. Ama bu türden öykülerin, sizin öykünüzün ana temasını değiştirmesine müsaade etmiyorsunuz. Yalnız mısınız? Belki… İyi de kim değil ki… Bir başkasının yalnızca bir ilüzyon olduğunun farkındasınız. Belki çok ama çok ilerde bütün bu algınız değişecek, ama mevzinizi direnmeden bırakmayacaksınız.

Çok eşlisiniz - %4

Elinizde değil lezzet seviyorsunuz. Çoğulcu bir yapınız var. Duygusal hayatınız totalitarizme katlanamıyor. Tam manasıyla demokratik de sayılmazsınız, ama kesinlikle çok kültürlüsünüz… Her lezzetten tatmalısınız. Elbette her biri size göre değil, ama tatmadan nereden bileceksiniz? Hayatınızın uzunca bir bölümünü çok eşli geçireceksiniz. Güven ihtiyacını, macera heyecanıyla çoktan perdelemişsiniz. Huzuru ise mekan ve koku değişiminde buluyorsunuz. Kimse romantik olmadığınızı iddia edemez; yalnızca o kadar çok kaynaktan besleniyorsunuz ki bunu tek bir kanalda heba etmek aklınıza bile gelmiyor. Sevgililik, aşk bütün o ilişki formları içinde yalnızca bir form. İnsanları iyi tanımanın yollarından biri. Bir gün tek eşli bir hayata ikna edilebilmeniz için alışık olduğunuz bütün bu macerayı tek başına yaşatabilecek çeşitlilikte bir insana ihtiyacınız olacak. Aksi halde çok, ama çok sıkılacaksınız.

böyle testleri yapıyorum artık. ahahha. işsizlik diz boyu. o değil siyasi eğiliminiz ney?'de de solcu liboş çıktım. ahhaha. bence ben roma ödevine başlayayım.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...