28 Haziran 2011 Salı

ikea evinizin her şeyi!




ikea diyerek lafa başlamak istiyorum. evde ufak değişiklikler yapmak ya da evi baştan yaratmak için gidilecek güzide yerlerden biri bence. resmen adeta "ona küçük süprizler yapın" cümlesini gerçekleştirmek için uğranılası bir yer.
ikea negzel bir yer yahu. saatlerce bırak beni ikeaya yok vazgeçtim bırakma sen de gel. ben sana bak bunla bıd bıd yapılır bunla bıd bunla bıd diye saatlerce anlatayım. nasıl plan? elime o dandik ikea kaleminden ver ben orda bir yerde bi kağıt bulup buluştururup sonra başlasın eğlence. orda gördüğün her şeyi her objeyi yerleştirecek mutfak oturma odası yatak odası banyo ne istersen çizerim sana. saatlerce çizerim. sen hıh bunu beğendim diyene kadar çizerim.

ikeaya koy beni sabahtan. akşam gel sürükleyerek al.
ama doktor gözetiminde. yoksa ahhhh bu çarşafın deseni çook güzeeeeeğl diyerekten kafayı yiyebiliyorum. bir de herşeyden üçer beşer poşete atasım geliyor. şu raflardan bir sürü alalım odamın bütün duvarları raf kitap olsun negzel olsun demek suretiyle evi 8 kere kaplayacak şekilde raf alabilirim.

neyse kısıtlı zamanda az kendimi kaybettim. 5 dvdlik 2 raf 1 konsol ve ve ve en önemlisi kalpli buz yapacağı aldım. ahaha. evet evet kesinlikle en eğlencelisi kalpli buz yapacağı. bir akşam bana buyurursanız size kalpli buzlu viski ikram ederim. ki denemedim ama kesin çok hoş olur.

ikeaya sebebi ziyaretimiz salonda televizyonun olduğu duvarı hareketlendirmek atıl duran dvdleri bir düzene koymak falan filandı. içinde çizim tasarım olan şeyleri ciddiye alma huyu bana annemden geliyor. sağolsun kendisi bir mutfak çizimini bile her detayını kulpların çizgilerine varıncaya kadar aylarca düşündüğünden. aslında biz düşünmeyi tasarlamayı sever insanlarız. nebleyim öyle bi şey yapılacak olsunda biz çizim yapalım. 1/20lik taslaklar hazırlayalım. evet bunu seviyoruz.

evet alt tarafı 5 dvdlik, 2 raf, 1 konsol tek duvar ama olsun. bir sürü bir sürü tasarım!!
öyle mi koysak böyle mi koysakcılık oynamak.

sonuçta eğlenceli bi şey. önünde kağıtlarla bi kağıtlara bi duvara bakmak. ölçmek biçmek.

evet tam olarak yanlış meslek seçmişim. ben de arada farkediyorum.
ama aileden de geçmişim hani. bi boşanma mevzu bahis olsa donuna kadar alır cinstenim bence bir de. ahah.

not:son iki finalist bunlar oldular. çetin bir savaş verdiler. herkese sordum. çöp çektim. yazı tura attım. benim daha çok beğendiğim değil de diğeri çıktı hep ama ben yine de kendi beğendiğimi yaptım. evet bazen çok boşuna iş yapıyorum. elimde değil. düşerken son bir kez yalana. benimsin benim!

4 yorum:

mefisto dedi ki...

üsttekini beğendim en çok. şık olmuş, ideal olmuş. bi de kalpli buz kabı iyi de, viskiyi buzsuz içerim ben. o ne olacak? :)

kırmızı dedi ki...

evet ben de üsttekini beğendim onu da yaptım zaten. 3 vakte kadar yapılı halini de koyacağım. pek bi sevdim. viskiyi de hım ne yapsak bilemedim ama amaç buz. önce buzlu sevdiğin bir şey ikram ederim sonra viski ikram ederim. kalpli buzlar çok eğlenceli:)

Supertramp dedi ki...

ikeaya en son gittiğimizde 5 saatimiz falan geçti orda.tabi bunda yanımızda bayan faktörü olduğu unutulmamalı.insanın orda en çok kullandığı cümle'paran olcak hepsini alcaksın' sanırım.

kırmızı dedi ki...

bir de "bunu marangoza yaptıramaz mıyız acaba?" "kaça yapar ki?" gibi cümleler de en çok tıklananları zorluyor:d

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...