9 Mart 2012 Cuma

benim 533 çocuğum var

şaka şaka benim yok. kanadalı bir adamın vardır belki. hiç olmadı bu isimde bir filmi var ilginç.

bugün iksv'ye film festivalindeki işle ilgili görüşmeye gittim. güzel geçti. arada filmlere girebilirsiniz dediler. bilet alaraktan mı yoksa gösterimler şirketten mi söylemediler, sormadım. ama şirketten olsun bence. en azından bi yeraltı'na iki kişilik bilet ayarlama lüksüm olsun.


bu gün sabahtan beri içim bi kıpır kıpır esasen. bir de bunu izledim daha bi mutlu oldum.

festivaldeki film adlarına bakıyorum. birleştirip şiirler yazıyorum.
beni mutluluğa boya diyorum. bunu mu demek istemiştiniz "ara beni boya beni" çıkıyor karşıma. of sen ne anlarsın be salak diyorum.
mutluluğun kırmızı olduğunu bilen sevgiliyi ise dudaklarından öpüyorum.

bir de hasta la vista'yı neden olduğun gibi gel diye çevirerek bi mevlana esintisi katmışlar onu düşündüm.
bir de ben uçtum sen kaldın var. uç oldum.



Bu fil de Supertramp için. kuyruğu nerde ya da başka bir şey derse, lucid özelliğinin off olduğu bir gece fil kervanları tarafınfan kovalasın.

3 yorum:

Supertramp dedi ki...

Ah inan o kadar hoşuma gitti ki kağıttan filin,sen söylemesen kuyruğunu bile aramamıştım:)Biraz üzgün gibi.Halbuki kocaman kulakları olsaydı Jumbo gibi,sonra onla uçabilseydi ne güzel olurdu:)

Bu dileğini beni tanımadan çok çok önce dilemiş olabilirsin,zira inanmicaksın ama bikaç yıl önce öyle bir rüya görmüştüm.Safari turu gibi bişeyde üzerime doğru gelen gergedan sürüsünden kaçmak zorundaydım ve yerler çamurdu,en beteri de ayağımda terlik vardı:D Lucid de kapalıydı,gerçekten rüyalarımda acı çekiyorum,lütfen lücidle ilgili dileklerde bulunmayalım baksana ne uzun yazdım:)

kırmızı dedi ki...

:) jumbolar yapmak çok isterdim. kulaklarını büyütmeyi deneyeceğim başka bir sefer. üzgünden ziyade başı öne eğik ya, yorgun gibi bence.
gergedan filden daha beterdir bir de. ama daha beteri terlikle çamurda koşmak olsa gerek. gerçekten üzüldüm hemen geri alıyorum:)

Supertramp dedi ki...

yorgunluğu hortumunun uzunluğundan olsa gerek:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...