31 Mart 2012 Cumartesi

yayından kaldırılan her şey anısına.


bisikletler koyun koyuna yattı, insanlar yatamadı.
benim yarım kalan hikayeler karnavalı çekmecem vardı. o kadar çok sonunu getiremediğim karakterim oldu ki hepsi toplaşıp öc almaya başladılar benden. sürekli yarım kalan masallarım var. bir anda kesilen masallar. bir anda bırakılan ve bir daha asla yazılamayacak olan hikayeler. bu sefer kahramanlardan biri benim. diğeri sen. güvercin martı tıkırtılarıyla uyuyacaktık oysa, korkup birbirimize sarılacaktık. sonra sabah bokunu yemeden bir karga sıçratacaktı bizi yataktan hemen balkona koşup denize uyanmanın tadını çıkaracaktık.
bi karakter vardı bu hikayede, sevdiği adamla denize karşı uyanmanın hayalini hep kurmuş. acımasızca onu da yarım bıraktılar.
giriş yaptılar.
gelişmede kesiverdiler.
yok yere. sırf  3 5 kişi izliyor reytingleri düşük diye kaldırılan diziler gibi.
onun 3 5 kişiden oluşan seyircileri gibi. daha çiğdemin tuzu dudaklarımızı uyuşturmaya başlamamıştı ki final bölümü çıkageldi bak. final bölümü çıkagelse daha iyi. o da olmadı. çat diye hiç bir açıklama yapılmadan kesilen dizilerden. yarım bile denemeden...

özür dilemek isterdim hepsinden benim yarım bıraktığım sonunu getirmediğim hikaye kişilerinden.
yarım bırakmam bi nebze affedilirdi belki ama bir de çok eğlenceli bir şeymiş gibi onlardan "karnaval" olarak bahsetmiş olmam. sanırım en acısı oldu...

geri dönüp tamamlamak hiç bir zaman mümkün değildir. çünkü geri dönmek mümkün değildir. ilerde tamamlamak ise mevzu bahis bile değildir.

güvercini de boşu boşuna ettik yerinden bak. gördün mü?

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...