23 Aralık 2011 Cuma

şemsiye kullanma kılavuzu

öncelikle burda bu bilgilendirmenin yer alacağı inancıyla hevesle okumaya başlayan zatlardan teker teker özür diliyorum. zira bu içerik bu kılavuzu görüntüleyemiyor. hiç bir şemsiyenin içinden bu kılavuz çıkmıyor. delirme sebebi! insanlar bilinçsiz. ve ben de bilinçsizim.
bi elimi şemsiyeye tahsis etmek genelde hep zoruma giden şey yolda yürürken bu bakımdan şemsiyesiz yürüyüp ıslandım çağlar boyunca. ama bunu yapabilen insanlar çok profesyonel duruyor. şimdi insanlık adına birinin bu kılavuzu yazmasını bekliyorum. rica ediyorum. bundan hem şemsiyeyle yürüyemeyenler nemalanacak, hem de sokakta hunharca şemsiye kullananlarda muzdarip olanlar.

ve eğer sevgili okuyucum sen de bu profesyoneller içindeysen, "yani bence çok kolay bi şey açıyorsun yürüyorsun" demeden, bütün sınıfın 15 aldığı bir fizik sınavında 90 alıp "niye hammallık yapayım attım kafaya beyin bedava" diyen insan olmadan, yada daha fenası, "abi ben de bilmiyorum sıktım tutmuş hepsi" gibi aşağılık söylemlerde bulunmadan bu işin inceliklerini bana anlat. aksi takdirde üstüne on bin kunduz laneti yağdıracağım, o ustalıkla kullandığın şemsiye bile koruyamayacak seni.






not: resmi şu blogdan aldım. altında ise şöyle bir açıklama vardı


"burası dublin'de bir şemsiye park alanıymış. hani yağmurdan sonra şemsiyemizde biriken suları süzmek için kapı önlerine park ederiz ya, işte dublin'de sürekli yağmur yağdığından kaldırımlarda yer kalmıyormuş. onlar da böyle bir çözüme gitmişler. "
sanırım bu kılavuz için ben irlandalılardan umutlanmalıyım.

3 yorum:

beenmaya dedi ki...

bu konuda sana yardımcı olamayacağım da şemsiye diyince aklıma samuray kılıcı şeklinde yapılmış ve sırta takılan model geldi birden ve herkesin bu şekilde yolda dolaştığını getirdim de gözümün önüne sonra herkesin şemsiyelerini bir kılış gibi çektiğini falan neyse saçmalamayayım daha fazla iyisi mi ben...

kırmızı dedi ki...

hattori hanzo kılıcı vardı kill billde bilir misin? ondan geldi hemen aklıma.
bir de ne tembel hatunsun yahu. söylemiyim söylemiyim diyorum da mektubum nerde benim?

beenmaya dedi ki...

tembellik değil ki bu hatun başka türlü bir şey...

ama yazacağım az bekle...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...